O365 för webben

Kort beskrivning av tjänsteerbjudandet

O365 för webben passar dig som bara arbetar från mobil eller platta. Här har du inga applikationer eller data nedladdade på din dator. Allt arbete sker på webben på vilken enhet du vill, var du vill och dina dokument lagras på OneDrive eller SharePoint så dom finns alltid tillgängliga var du än vill arbeta för tillfället. Priset är ett stort plus för detta erbjudande. 

Behov/nytta

Office 365 ger alla anställda den bas av applikationer och funktioner som behövs för dagens arbetssituation. Här skapas och delas information digitalt på ett sätt som främjar digitaliseringen av Staden. 

Villkor för tjänsteerbjudandet

För att få en bra upplevelse för alla funktioner så ska tjänsten köras i en Edge eller Safari-läsare med senaste versionen. Även din dator ska ha ett operativsystem som är skyddat mot virus och med senaste versionen. Användning då dessa krav inte uppfylls sker utan support och garantier.  

Då kommunikationen med Microsofts datacenter är kritisk för en bra upplevelse så bör ditt trådlösa nätverk ha modern utrustning och tillräcklig prestanda från internetleverantören. Att köra med nätverkskabel förbättrar ofta upplevelsen. Nätet och kvalitén på förbindelsen ingår inte i O365-supporten/leveransansvar.