O365 för PC

Kort beskrivning av tjänsteerbjudandet

O365 för PC ger dig dom traditionella Office applikationerna där du skapar nya dokument med hjälp av alla funktioner som följer med en full Office klient. Lagringen av allt du skapar sker på OneDrive och SharePoint. Detta säkerställer att du når dom när du vill och var du vill. Endast en modern webbläsare behövs. 

Behov/nytta

Office 365 ger alla anställda den bas av applikationer och funktioner som behövs för dagens arbetssituation. Här skapas och delas information digitalt på ett sätt som främjar digitaliseringen av Staden. 

Villkor för tjänsteerbjudandet

För att få en bra upplevelse för alla funktioner så ska tjänsten köras i en Edge eller Safari-läsare med senaste versionen. Även din dator ska ha ett operativsystem som är skyddat mot virus och med senaste versionen. Användning då dessa krav inte uppfylls sker utan support och garantier.  

Då kommunikationen med Microsofts datacenter är kritisk för en bra upplevelse så bör ditt trådlösa nätverk ha modern utrustning och tillräcklig prestanda från internetleverantören. Att köra med nätverkskabel förbättrar ofta upplevelsen. Nätet och kvalitén på förbindelsen ingår inte i O365-supporten/leveransansvar. 

För att nyttja tjänsteerbjudandet krävs ett staden-konto och baskunskap i Microsoft Office.