Mer om Karriärcenter

Vill du utveckla dig i din roll, tydliggöra din kompetens, gå vidare i din utveckling? Då har du möjlighet att få coaching på Karriärcenter. Karriärcenter är en resurs för Göteborgs Stads medarbetare och chefer i frågor som rör kompetens, yrkesliv, utveckling och karriärplanering. Verksamheten är till för alla medarbetare och chefer som vill utvecklas inom sin nuvarande roll eller förbereda sig för ett steg vidare.

Staden med många möjligheter

Funderar du på att byta inriktning eller vidareutveckla dig inom ditt nuvarande yrke? Göteborgs Stad är regionens största arbetsgivare. Tillsammans är vi cirka 50 000 medarbetare, vilket betyder en mängd olika arbetsuppgifter och yrkesroller. Därför finns också stora möjligheter för den som vill byta arbete, utvecklas internt eller kanske påbörja något nytt i ett annat sammanhang.

Karriärcenter arbetar med beprövade metoder inom karriärplanering. Fokus ligger på att hitta lösningar och se möjligheter.

Coacherna är certifierade eller diplomerade enligt ICC (International Coaching Community) eller ICF (International Coach Federation). Tillsammans har vi många års erfarenhet av coaching och lång arbetslivserfarenhet från kommunal och privat verksamhet i olika roller och positioner, exempelvis ledarskap, HR-frågor, förändringsarbete och utveckling av människor och organisation.

För alla inom Göteborgs Stad

Karriärcenter är till för alla medarbetare och chefer inom Göteborgs Stad.

Hur når du oss?

Mejla eller ring först för att boka tid.

Adress: Rosenlundsgatan 4, våning 1.

Telefon: 031-367 81 62

E-post: info.karriarcenter@intraservice.goteborg.se